Over Borgn

Borgn.
Een afgeleide van borgen.
Want wij zorgen dat uw papierwerk in orde wordt gebracht. En blijft.

Borgn.
Een eiland in Zweden.
Want wij houden van samenwerking, maar kunnen perfect zelfstandig aan de slag.

Borgn.
Met een afgekapte `n.
Want in ons werk herkent u meteen de typische West-Vlaamse ijver en plichtsbewustheid.

Borgn.
Uw garantie op gemoedsrust. Dát is Borgn.

Over Maaike

Maaike Behaegel is de vrouw achter Borgn. Met meer dan 15 jaar ervaring in de meest uiteenlopende sectoren heeft zij een ruime algemene kennis en ervaring opgebouwd. Hierdoor is zij snel inzetbaar voor tal van administratieve opdrachten.

Bovendien beschikt Maaike als gediplomeerd bouwkundig tekenaar over de nodige expertise om bouwbedrijven en bouwpartners (architecten, vastgoedontwikkelaars...) te ondersteunen in hun administratie.

Uitgebreide computerkennis

Dankzij verschillende opleidingen en on-the-job training beschikken wij over een uitgebreide kennis van verschillende computerprogramma’s. Ook nieuwe of bedrijfseigen programma’s maken wij ons snel eigen waardoor wij in een mum van tijd uw administratie punctueel kunnen uitvoeren.

Administration

Administratieve programma's

We hebben een grondige kennis van het volledige MS Officepakket en kunnen hiermee efficiënt aan de slag. Daarnaast hebben we ruime ervaring met het boekhoudprogramma Exact Online.

 

 

 

shutterstock_703651648 - graphic

Grafische programma's

Ook voor  aanpassingen aan uw grafische bestanden (uitnodigingen, foto’s, brochures, folders...) in Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign kan u op Borgn rekenen.

Heeft u nood aan administratieve ondersteuning?