Testimonial: Een flexibele partner in digitale facturatie voor ADJ Flex & Foam

Met 20 jaar ervaring als zelfstandige is het ondernemerschap Anthony de Jonge niet vreemd. Zijn specialisatiebedrijf in reinigingsproducten voor auto’s en trucks boomde buiten verwachting en daar kwam een stapel extra administratie bij kijken. Facturen en vragen van klanten omtrent hun betaling opvolgen? Dat varkentje wassen wij graag!

Anthony, kan je jouw onderneming kort introduceren?

ADJ Flex & Foam verkoopt reinigingsproducten voor garages, carwashes, landbouw- en transportbedrijven maar ook voor particuliere wagens. Daarnaast bied ik alle toebehoren aan zoals druksproeiers en hogedrukreinigers, waarbij ik klanten graag adviseer over het gepaste materiaal voor hun noden.”

Waarvoor ben je bij Borgn komen aankloppen?

“Ik startte ADJ Flex & Foam in 2022 op in het verlengde van mijn activiteiten onder ADJ Cleaning. Sinds enkele maanden zet ik sterk in op social media marketing en post ik regelmatig video’s op Facebook en Instagram. Die slaan enorm aan: intussen komt 90% van mijn verkoop via sociale media.
Daardoor groeide ADJ Flex & Foam zeer snel op korte tijd en begonnen de administratieve taken zich op te stapelen. Ik sprak erover tegen een bevriende ondernemer, elektricien Ruben Hillewaere. Hij was al klant bij Borgn en had alleen maar lovende woorden over de samenwerking. Daarop contacteerde ik Maaike, die me meteen kon overtuigen van haar diensten.”

Met welk plan van aanpak kwam Borgn?

“Er werd een nieuw e-mailadres gecreëerd voor alles wat met administratie te maken heeft. Het team van Borgn volgt die mailbox volledig op, waardoor ik me niet meer hoef aan te trekken van facturen of rappels sturen. Bij Borgn zijn ze helemaal thuis in Billit, het digitaal facturatieplatform dat ik al gebruikte, dus de overdracht verliep zonder problemen.”

Welke voordelen ondervind je aan de samenwerking met Borgn?

“In de eerste plaats is er de ontzorging: je bent gerust dat je met al je administratie in orde bent. Het is wel een klik die je moet maken. Je laat tenslotte een stukje van je onderneming in handen van iemand anders. Maar het team van Borgn is zeer bekwaam en pakt de dingen efficiënt aan. Op hun aanraden heb ik bijvoorbeeld mijn productlijsten herwerkt zodat die overzichtelijker zijn.

Ook financieel gezien komt de keuze voor een externe partner me voordeliger uit. Ik betaal louter voor de uren die nodig zijn om mijn betalingen en facturatie te regelen.”

Heb je tips om onze service nog te verbeteren?

“Ik vind het persoonlijk aangenamer om een vaste contactpersoon te hebben. Natuurlijk kan er soms iemand uitvallen en dan is het handig dat de medewerkers van Borgn zo veelzijdig zijn dat ze vlot een dossier kunnen overnemen. Maar het werkt makkelijker als je één aanspreekpunt hebt. Dat heb ik ook al aan Maaike meegegeven en er zal in de toekomst rekening mee gehouden worden.”

Net als Anthony administratieve ondersteuning nodig? Contacteer ons en we bekijken graag hoe we je kunnen helpen!