Administratieve ondersteuning op maat van uw zaak

Zowel ondernemers als particulieren zijn bij Borgn aan het juiste adres. Grote en kleine bedrijven kunnen bij ons terecht voor de meest uiteenlopende administratieve opdrachten. Voor iedereen, in welke gedaante dan ook, garanderen wij een vlotte en secure opvolging van professionele en privé-administratie.

Dankzij onze bouwtechnische kennis en ervaring kan u als architect, aannemer of bouwpromotor uw administratie met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om de samenstelling van een bouwdossier, de indiening van een stedenbouwkundige aanvraag of de volledige werfopvolging: wij werken met kennis van zaken uw administratie af.

Administration

Administratieve ondersteuning

Borgn verzorgt uw volledige administratie.

Naast correspondentie en klassement verzorgen wij de opmaak en opvolging van gedetailleerde prijsoffertes, de input en beheer van uw data, het opvragen en vergelijken van offertes...

organisatorisch

Financiële ondersteuning

U kan bij Borgn terecht voor een vlotte voorbereiding van uw boekhouding.

In samenwerking met uw boekhoudkantoor verzorgen wij uw financiële administratie van A tot Z: inkomende en uitgaande facturatie, debiteurenbeheer...

 

shutterstock_341525006 - header

Organisatorische ondersteuning

Plant u binnenkort een personeelsfeest of klantenevenement? Of organiseert u regelmatig workshops of seminaries?

Borgn zorgt voor de organisatorische ondersteuning van uw evenement waardoor u zich volledig op uw publiek kan focussen.