Boekhoudkundige ondersteuning door Borgn: wat mag u allemaal verwachten?

Van boekhouding over loonadministratie tot algemene administratie: administratieve ondersteuning is een vlag die vele ladingen dekt. Vandaar dat ik vaak de vraag krijg wat Borgn nu precies allemaal doet. Daarom geef ik u graag een gedetailleerd overzicht van de verschillende taken die ik uit uw handen kan nemen. Vandaag beginnen we met de boekhoudkundige ondersteuning, één van mijn hoofdactiviteiten!

Boekhoudkundige ondersteuning: kant-en-klaar voorbereid

Wat kan ik voor u betekenen op vlak van boekhoudkundige ondersteuning? Eigenlijk kunt u het als volgt samenvatten: uw boekhouding wordt kant-en-klaar afgeleverd zodat u enkel nog uw akkoord voor betaling moet geven en uw boekhoudkantoor ermee aan de slag kan.

Ondersteuning bij aankoopfacturen

  • We verzamelen alle aankoopfacturen op één e-mailadres.
  • Ontbrekende facturen vragen we op bij de leveranciers.
  • Alle inkomende facturen worden ingescand, digitaal bijgehouden in een mappenstructuur en/of ingeboekt in uw boekhoudprogramma.
  • Wij zetten de betalingen klaar in uw online banking.
  • We houden een overzicht bij van alle betaalde facturen of punten de betalingen af in uw boekhoudprogramma.

Na een seintje van ons hoeft u de aankoopfacturen enkel nog te controleren en de betaling te valideren.

Ondersteuning bij verkoopfacturen

  • U bezorgt ons de informatie (klant, omschrijving, bedrag) van uw op te maken verkoopfacturen en wij zorgen voor de opmaak ervan.
  • We houden uw verkoopfacturen digitaal bij in een mappenstructuur of boeken ze in uw boekhoudprogramma in.
  • Wij houden de betalingen door uw klanten bij in het boekhoudprogramma of in een digitaal overzicht, waardoor u in één oogopslag een overzicht van de openstaande facturen heeft.
  • Ook het debiteurenbeheer hoort tot ons takenpakket: wij volgen de onbetaalde facturen op en zorgen tijdig voor de nodige betaalherinneringen.

Op het einde van elk kwartaal bezorgen we alle aan- en verkoopfacturen aan uw boekhoudkantoor, zodat zij het nodige kunnen doen voor de afhandeling van uw boekhouding.

Wenst u maar een stukje van uw boekhoudkundige taken uit te besteden aan Borgn? Ook dat hoort tot de mogelijkheden! Benieuwd wat Borgn nog meer voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje naar de verschillende diensten die we nog aanbieden (algemene administratie, loon- en personeelsadministratie …)