Borgn als partner voor uw boekhouding in Torhout

Heeft u hulp nodig bij uw boekhouding in de regio Torhout? Dan bent u bij Borgn aan het juiste adres. Wij ondersteunen u graag met al uw boekhoudkundige administratie en zorgen ervoor dat u altijd helemaal up-to-date bent.

 

Ontdek de voordelen van een digitale boekhouding

Bij Borgn staan we achter een digitale boekhouding, zodat u altijd en overal toegang heeft tot al uw belangrijke documenten. Niet alleen heeft u uw informatie steeds binnen handbereik, deze software kan ook soepel gekoppeld worden aan uw online bank, webwinkel en CRM-software. Door een koppeling met de boekhoudsoftware van uw boekhouder kunnen zij zelfs automatisch alle inkomende en uitgaande facturen inboeken. Handig, toch?

Een digitale boekhouding zorgt ervoor dat veel automatisch verloopt, wat u tijd bespaart. Bovendien is het een ideale manier om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar thuiswerken, aangezien de volledige boekhouding ook thuis inzichtelijk is. Wenst u gebruik te maken van Borgn voor uw boekhouding in Torhout, dan maken wij niet alleen gebruik van de bestaande infrastructuur. Wij kunnen u ook actief helpen bij het implementeren van een digitale boekhouding binnen uw bedrijf.

 

Wat doet Borgn precies voor uw boekhouding in Torhout?

Borgn streeft naar uitgebreide ontzorging voor alle klanten. Dit betekent dat uw boekhouding in Torhout tot in de puntjes wordt voorbereid, zodat u alleen nog uw definitieve akkoord hoeft te geven. Vervolgens kan uw boekhoudkantoor moeiteloos aan de slag met de aangeleverde informatie. Enkele concrete voorbeelden van onze service? Wij verzamelen uw aankoopfacturen, vragen ontbrekende facturen op bij leveranciers en scannen alle inkomende facturen in, houden ze digitaal bij of boeken ze direct in met uw boekhoudsoftware. Daarnaast zetten wij uw betalingen klaar via online banking en bieden we een overzicht van alle betaalde facturen.

Ook voor uw verkoop kan Borgn een meerwaarde zijn. Wij kunnen de opmaak van verkoopfacturen verzorgen en deze vervolgens netjes bijhouden. We registreren ook de betalingen door uw klanten, zodat u altijd het overzicht behoudt, en volgen onbetaalde facturen nauwgezet op. Kortom, Borgn biedt een uitgebreide service voor uw boekhouding in Torhout. Wilt u echter slechts een deel van deze taken aan ons uitbesteden, dan is dat uiteraard mogelijk. Daarnaast kunt u onze boekhoudkundige support aanvullen met algemene administratie, loon- of personeelsadministratie.

 

Waarom samenwerken met Borgn?

Borgn bestaat uit een hecht team van verschillende professionals, die allen een passie hebben voor administratie en boekhouding. Als klant krijgt u een toegewijde beheerder toegewezen, met de zekerheid dat deze persoon op een sterk team kan rekenen. Zo stellen wij steeds een beheerder voor die een sterke affiniteit heeft met uw sector en dus ideaal is voor de job. Tegelijkertijd kan de beheerder een beroep doen op de expertise van collega’s binnen Borgn.

Borgn is gevestigd in Roeselare, maar biedt boekhoudkundige ondersteuning in heel West-Vlaanderen. Ook voor uw boekhouding in het nabijgelegen Torhout kunt u dus zeker op ons rekenen. Hoe zo’n samenwerking er precies uitziet, bepalen we steeds in onderling overleg. Ondersteuning vanop afstand of een beheerder die bij u meedraait in het bedrijf? Extra ondersteuning nodig tijdens een piekperiode? Wij zijn flexibel en bieden u de best mogelijke service.

Heeft u hulp nodig bij uw boekhouding in de regio Torhout? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Borgn. We spreken u graag binnenkort!