2020, it’s a wrap: het Borgn-jaaroverzicht

Voelt u het eindejaarssfeertje ook al hangen? Telefoongesprekjes worden vanaf nu afgesloten met ‘en de beste wensen voor het nieuwe jaar’ en hier en daar krijgt u al een out-of-officereply op uw mails. As we speak zijn we 22 december en hebben wij ook bij Borgn een jaaroverzicht gemaakt. Neem uzelf een koffie, doe uw mailbox even dicht en duik mee in het 2020-jaaroverzicht van Borgn!

Bye vriendelijke glimlach, hallo corona

U bent het vast al beu gehoord, maar nog voor een laatste keer: corona maakte van 2020 een bewogen jaar. Hoewel wij al heel lang helemaal thuis zijn in telewerk, was het toch ook even aanpassen om de administratie en boekhouding van onze klanten 100% op afstand op te volgen. De vriendelijke glimlach verdween achter een modieus mondmasker, videocalls vervingen een fijn overleg met een koffie erbij en alle toffe netwerkevents werden uit de agenda geschrapt… Maar dat betekent niet dat we bij Borgn de moed laten zakken, wel integendeel! 2020 kende een vliegende start en we zijn van plan om met dezelfde spirit en tonnen goesting af te sluiten!

Het 2020-jaaroverzicht van Borgn door Maaike

Nieuwe collega’s

“We startten het jaar voor het eerst met twee in Borgn: Sabrine vervoegde het team en al snel volgden nog drie nieuwe gezichten. Vandaag zijn we dus met vijf… En of het snel gaat!”

Een nieuw kantoor

“In het voorjaar prijkte het Borgn-logo opeens op een bord tussen tal van mooie bedrijven aan de karaktervolle herenwoning waar ons nieuw kantoor gevestigd is. Een mijlpaal in het bestaan van Borgn! We hebben er nog niet ten volle kunnen van genieten, maar ik kijk er al naar uit om er met het team de koppen samen te steken en er te werken aan de verdere uitbouw van Borgn. Hopelijk kunnen we onze klanten binnenkort welkom heten in de Izegemsestraat in Roeselare in plaats van een videocall-invite te sturen.”

Een boost in onze klantenportefeuille

“Dat de nood aan flexibele en freelance administratieve ondersteuning groot is, bewijst de boost in onze klantenportefeuille: we startten het jaar met vijf vaste klanten en sluiten af met maar liefst 17 bedrijven die we op administratief vlak zoveel mogelijk ontzorgen.”

Trainen met loopteam Borgn-FuseAction

“Wie Borgn of mij een beetje volgt, weet dat lopen voor mij heel belangrijk is. Een gezonde geest in een gezond lichaam, geen overbodige luxe bij een zittend beroep! Normaal zou ik in maart deelnemen aan de marathon in Barcelona, maar die viel – samen met mijn loopdoel – weg. Om mezelf te motiveren om te blijven lopen, startte ik in samenwerking met FuseAction een loopgroep op. Met het loopteam Borgn-FuseAction trainen we sinds dit jaar in groep telkens naar een nieuwe wedstrijd toe. Is meer sporten ook een van uw goede voornemens voor 2021? Dan is onze loopgroep misschien wel de ideale oplossing!”

Zo, een beknopt overzicht van een veelomvattend jaar. Bedankt om Borgn te volgen en we hopen dat wij u ook in 2021 kunnen blijven informeren, inspireren en administratief ondersteunen!